Forever CLINIC

Estetică cu medici experți

Servicii de  estetică, de cea mai înaltă calitate vă așteaptă, la Forever Clinic Istanbul.

Servicii estetice

rhinoplasty

RINOPLASTIA

Rinoplastia (denumită tehnic rinoplastia) este o intervenție chirurgicală pentru schimbarea formei nasului sau îmbunătățirea funcției . Se poate face din motive medicale, cum ar fi corectarea problemelor de respirație legate de nas sau corectarea deformărilor cauzate de traume sau defecte congenitale.
breast lift

BREAST LIFT

Principala preocupare în operațiile de ridicare a sânilor este excesul de țesut cutanat ,care cauzează la căderea sânelor . Cu desene speciale, acest exces de piele, o cantitate necesara de țesut este îndepărtat.
liposuction

LIPOSUCTION

Cuvântul "lipo", care este rădăcina cuvântului liposucție, înseamnă grăsime în latină. Cu metodă liposaction , celulele adipoase sunt complet absorbite, excesul de grăsime din organism.
face lifting

FACE LIFTING

Ritidectomia sau liftingul facial este un tip de procedură de otorinolaringologie și chirurgie plastică utilizată pentru a da un aspect facial mai tânăr. Există mai multe tehnici chirurgicale.
breast implants

BREAST IMPLANTS

Mărirea sânilor vă poate ajuta: Îmbunătățiți aspectul dacă credeți că sânii dvs. sunt mici sau că unul este mai mic decât celălalt și acest lucru afectează modul în care vă îmbrăcați sau tipul de sutien care vă ajută cu asimetria. Ajtați-vă pentru reducerea dimensiunii sânilor după sarcină sau pierderea semnificativă în greutate
breast reduction

BREAST REDUCTION

Operația de reducere a sânilor este destinată femeilor cu sâni mari care doresc să rezolve probleme precum: dureri cronice de spate, gât și umeri care necesită medicamente pentru durere. Erupție cronică sau iritație a pielii sub sâni.

Click the button below to make a reservation

Contact
+90 544 848 55 85
+90 546 229 16 53

Turkey, İstanbul

Forever Hair Transplant © All Rights Reserved

Hair Transplant Forever Hair Transplant​​