Despre Noi

Forever Hair Transplant fondată în anul 2010, a reușit să mulțumească aproximativ 5200 de pacienți cu cei 10 ani de experiență. Societatea noastră care şi-a impus drept principiu dezvoltarea continuă vă stă la dispoziție in domeniul transplantului de par. Feedback-ul și referințele dvs. ne vor duce mult mai departe. În acest context, societatea noastră cu rădăcini adânci este mândră să vă ofere serviciile sale.

Prin conceptul servicii all-inclusive efectuăm toate organizațiile menite să facă plăcute procesele de tratament, în special pentru pacienții veniți din străinătate. Oferim servicii în medii sterile, în spitale complet utilate prin intermediul echipelor noastre specialiste și profesioniste. Nu încasăm sub nici o formă alte plăți decât cele din prețurile pachet stabilite anterior în politica noastră de tarifare.

Nu pierdeți timpul cu căutarea unui loc mai bun pentru transplant de păr în Turcia. Forever Hair Transplant, garantează transplantul de păr „Pe durata întregii vieții”. Forever Hair Transplant, a realizat cu succes transplantat de păr la peste 5.000 de pacienți din 62 de țări din întreaga lume și a dobândit această reputație care se întinde din America în Japonia prin operațiuni realizate cu succes.

Misiunea noastră

Planificând procesul de tratament al oaspeților noștri sub formă de călătorii, tratament și plimbări, beneficiind de cele mail calitative servicii medicale prin intermediul medicilor noștri specialiști, îi ajutăm să scape de preocupările lor estetice. Furnizarea serviciilor de sănătate orientate spre satisfacția clienților și îmbunătățirea calității vieții reprezintă prima noastră prioritate.

Viziunea noastră

Urmărind îndeaproape fiecare evoluție a sectorului nostru, acordând importanta trainingului si îmbunătățindu-ne pe zi ce trece nivelul calității serviciilor datorită colaborării noastre cu organizații specializate din întreaga lume, vizăm să facem numele Forever Hair Tranplant să devină o marca demnă de cea mai mare încredere în domeniul transplantului de păr atât pe plan național cât şi internațional.

Faceți clic pe buton pentru a face o rezervare ...

CONTACT
+90 544 848 55 85​

Turcia, İstanbul